Dagens gang

En dag i Sfo’en:

Kl. 6.15 – 7.15 er der morgenmad, og Sfo’en er åben indtil at der ringes ind i skolen (ca. kl 8.05).

Om morgenen er der 1 stk personale på og det betyder, at der ikke er sat nogle aktiviteter i gang, udover at den voksne spiller forskellige spil med børnene, eller børnene med hinanden.

De børn der slutter skoledagen efter middagsmaden (ca. kl 12), går de ud på legepladsen, hvor dagens aktiviteter starter. Der er minimum en aktivitet hver dag. Børnene ved hvornår aktiviteten starter ved at skoleklokken ringer 2 gange. Børnene vælger selv om de vil deltage i aktiviteten eller om de vil lege inde/ude, tegne, spille spil eller lignende.

De børn der slutter skoledagen lidt senere kan gå direkte fra time til aktivitet.

Kl. 13.50 – 14.20 er der samling og eftermiddagsmad (mandag til torsdag). Fredag er der ikke samling kun eftermiddagsmad.

Der er om eftermiddagen børn, der skal med bus, og det sørger vi for at få sendt dem ud til. Ved den største busafgang er der altid Sfo-voksen med ude ved busstoppestedet.

SFO (de mindst børn) vil altid blive fulgt ud og en Sfo-voksen vil blive der til bussen kører igen.

Dagens faste aktivitet(er) lukker ned senest 15.30.

SFOKlub og klub må gerne fortsætte deres aktivitet i sfo’lokalet (de selv står for oprydningen).

SFO (de mindste) går ned eller ud til børnehavebørnene.