Opdatering. (25. marts 2020)

Som I nok har set / hørt er lukningen af skoler og daginstitutioner forlænget til og med d. 13. april.

Der vil fortsat være nødpasning til de forældre der skal på arbejde. Har I brug for nødpasning – kontakt Søren på 50567009 eller sf@frithor.dk

Fjernundervisningen fortsætter også i uge 14 som hidtil. Det gør vi ved, at lærerne står til rådighed, med hjælp og vejledning til elever og forældre – dagligt i udmeldte tidsrum. Desuden sørges der for lektieplan til alle. Husk alle elever / forældre kan se nærmere herom på google drev – lektiebogen.

Regeringen har også meldt ud, at forældrebetalingen til skole og daginstitution fortsætter uændret i perioden med lukning.

Vi håber dagligdagen hænger sammen for jer alle, trods disse svære betingelser, og I får det bedste ud af situationen. Husk I kan altid ringe eller skrive hvis der er problem, spørgsmål eller brug for hjælp.

Søren

Mobil 505670909